Материалното момиче се завръща с нов албум и първи сингъл

Мадона ще издаде новия си сингъл "Give Me All Your Luvin", с участието на Nicki Minaj и M.I.A. на 3 февруари, три дни преди дългоочакваното си представление на полувремето на Super Bowl.

Това научи Радио Fresh! след официално съобщение, разпространенто от Interscope Records. "Give Me All Your Luvin" е първият сингъл от предстоящия албум на Мадона – MDNA. Това ще е 12-ия студиен албум за Кралицата, след излизането на Hard Candy през 2008, който дебютира под № 1 в 37 страни. Песента е написана от Мадона, Martin Solveig, Nicki Minaj и M.I.A., композирана от Martin Solveig и Michael Tordjman и продуцирана от Мадона и Martin Solveig.

iTunes ще предложи ексклузивно в глобален мащаб предварителна заявка на 18 песни от албума MDNA, включително един ексклузивен ремикс. Бонус-ремиксът ще бъде на разположение от 3-ти февруари (петък) само до понеделник - февруари 6-ти. През този период албумът ще бъде на разположение за $ 9,99, а феновете ще получат и дигитално копие на сингълa "Give Me All Your Luvin". Той също ще е представен в iTunes за ограничен период от време.

Видео-клипът на "Give Me Всички Luvin", режисиран от Megaforce, е на тема футбол и мажоретки – вдъхновен от предстоящото шоу на Мадона на Super Bowl. Той ще има самостоятелна премиера в YouTube канала на Мадона на 3 февруари.



MDNA, записан в Ню Йорк и Лос Анжелис, събира Мадона с бившия си сътрудник William Orbit. Други „съучастници” са Martin Solveig, The Demolition Crew, Marco "Benny" Benassi и Alessandro "Alle" Benassi, Hardy "Indiigo" Muanza, Michael Malih и Madonna.

Още за албума четете тук.

 


Свързани новини

Идва "Mamma Mia" 3

26.10.2023

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022


flash