Опра Уинфри ще бъде кръстница на бебето на Бионсе

Щастливите родители Бионсе Ноулс и Джей Зи избрали за кръстница на бебето си известната телевизионна водеща Опра Уинфри.

След дълъг размисъл и обсъждане двойката взела решение и избрала американската телевизионна водеща Опра Уинфри да кръсти новородената им дъщеря. Не е тайна, че Опра е близка приятелка на певицата и нейният съпруг Джей Зи.

От раждането си малката Блу Айви е заобиколена от знаменитости. Едва на няколко седмици тя вече стана звезда в песен на баща си, където Джей Зи рапира на фона на бебешки плач. Блу Айви вече има и съмнителна репутация, след като кръстиха нов вид медицинска марихуана на нейна чест. Тревата може да се купи в специализирани магазини в Калифорния. Звездните родители отказаха да коментират.

Кръстник на бебето става най-добрият приятел на рапъра Тайрън Смит, който е много щастлив от тази чест. Айви Блу се роди на седми януари. За раждането на първото си дете Бионсе и Джей Зи наеха цял етаж от болница, за да спрат достъпа на папараците до щастливия миг на семейството.


Свързани новини

Кои са най-влиятелните знаменитости

13.12.2021

Billboard-2017

22.05.2017

Beyonce и Jay Z отново родители?

14.09.2014

Jay-Z: "Beyonce не е бременна!"

21.05.2013

Adele и Beyonce няма да пеят за Obama

14.03.2013


flash