Дженифър Лопес готова за дете с новата си любов

Дженифър Лопес е готова за дете от новата си любов, танцьора Каспър Смарт, който е с 18 години по-малък от нея.

Нещата между Джей Ло и Каспър изглежда стават все по-сериозни и латино бомбата не го изпуска от поглед. Тя дори му намерила работа в музикалното състезание "Америкън Айдъл", за да бъде непрекъснато с нея.

"Тя вижда, че Каспър се отнася прекрасно с близнаците й, Макс и Еми, и знае, че ще бъде невероятен баща, ако имат собствено дете", съобщи близък до звездата източник пред сп. "Стар". "Каспър и Дженифър са лудо влюбени", допълни източникът.

Идеята, че бившата му съпруга може да забременее толкова скоро след раздялата им, обаче не се харесва особено на Марк Антъни. Певецът бил силно разгневен от информацията, въпреки че също намери отново любовта в лицето на венецуелска манекенка.

"Марк е много ядосан от връзката й с Каспър и от факта, че тя стана сериозна за толкова кратко време. Напрежението между Марк и Джей Ло е по-голямо от всякога", разкрива източникът. Той допълва, че в момента Лопес и Смарт си търсят любовно гнездо в Ню Йорк. "Сега тя живее с Каспър в Лос Анджелис, но иска да си купи апартамент в Ню Йорк с много стаи", разкри източникът.


Свързани новини

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

JLo печели "избори" във Филипините

05.02.2013

Дженифър Лопес очарова София

19.11.2012

JLo пристига в София с частен самолет

15.11.2012


flash