Търси в сайта...

Войната Madonna vs Lady Gaga започна?

Откакто усети славата през 2008 година, Lady Gaga многократно е била сравнявана с Madonna. Но истинския пик в сравненията и начало на „войната” между феновете на двете стана миналогодишния хит номер едно – Born This Way, който според различни критици копира Express Yourself на Madonna от 1989г.

След като запази мълчание за всичко това в продължение на година, Кралицата на Попа най-сетне наруши мълчанието си. В интервю за американско тв-шоу, 53-годишната Madonna каза, че когато е чула по радиото Born This Way за първи път и се е сторила „много позната”. Водещата веднага попита, смята ли, че Lady Gaga я копира? Отговорът: „Тя е много талантлив артист! Определено откривам много от себе си в нея. И понякога си мисля, че е забавно и ласкателно за мен, че съм се справила доста добре".

В интервю от миналата година, самата Gaga призна, че е отворена за влиянието на Madonna в работата си над албума Born This Way: "Аз наистина я обичам толкова много. Мисля, че тя е невероятна. Тя никога не може да бъде копирана и заменена и... да, и аз съм италианка, и аз съм от Ню Йорк, но не е моя вината, че в очите на другите изглеждам като нея, нали?"

Дали тази година ще се разрави истинска чарт война между двете? Ние от Радио Fresh! сме категорични – ДА! Новият албум на Madonna е готов и през февруари ще излезе първи сингъл. Lady Gaga пък, говори се, също е влязла в студиото за записи на поредната тава...

Кой ще спечели ли – вие, феновете и слушателите, които обичате да слушате хитовете днес!


Свързани новини

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата пак е сингъл

27.04.2022

Нов ремикс на "Frozen"

02.03.2022

Мадона режисира филм за себе си

17.02.2022


flash