Jay-Z посвети песен на новородената си дъщеря

Джей-Зи, който стана баща на момиченце, родено от съпругата му Бионсе, издаде песен, посветена на новородената си дъщеричка. Текстът на парчето обаче шокира с неочаквано разкритие – че това не е била първата бременност на 30-годишната певица.

„Последният път спонтанният аборт беше толкова трагичен, че се страхувахме, че и ти няма да се появиш на бял свят”, гласи част от текста на песента, посветена на малката Блу Айви Картър
 
Междувременно Бионсе и Джей Зи официално обявиха раждането на момиченцето с изявление в социалните мрежи. Те също така опровергаха първоначалната информация, че Блу Айви е била родена със секцио, и съобщиха, че бебето е дошло на бял свят по естествен начин.
 
"Здравей, малка Блу! Невероятно щастливи сме да обявим появата на красивата ни дъщеричка Блу Айви Картър, която се роди в събота, 7 януари. Моментът беше много емоционален и в същото време спокоен. И двамата сякаш сме в рая. Бебето се роди по естествен начин и тежи 3,175 кг. Това беше най-страхотното преживяване за нас. Благодарим на всички за хубавите пожелания и подкрепата", публикуваха родителите в профилите си .


Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022


flash