Най-желаните бракове за 2012

През изминалата година любителите на сватби на знаменитости бяха напълно удовлетворени с бракосъчетанията на принц Уилям и Кейт Мидълтън и на княз Албер и княгиня Чарлийн.  

Но тези пищни сватби толкова се усладиха на романтиците, че те отсега си мечтаят за повторение и през настоящата 2012 г. За жалост засега никоя по-значима двойка не е обявила предстояща сватба. Ето защо читателите на сайтът Уондъруол сами решиха кои двойки искат да видят женени през новата година.
 
На първо място в този пожелателен списък фигурират Сандра Бълок и Райън Рейнолдс. През изминалата година за тях се твърдеше ту че имат връзка, ту че били в конфликт.
 
Брак между Зак Ефрон и Бар Рафаели също е желателно да се случи през настоящата година. Бар е бивша любима на Леонародо  ди Каприо, а за Зак се говори, че е новият Леонардо ди Каприо.
 
В САЩ има две звезди, които  мнозина искат да видят свързани в скандален брак, който после ще бъде  неизчерпаем източник за множество информации за пиянски запои, побоища и  проблеми със закона. Тези две скандални звезди са Чарли Шийн и Къртни Лав, които през последното десетилетие натрупаха низ от съдебни проблеми.
 
Интересна, но доста нереалистична изглежда двойката, която някои биха искали да видят свързана от любовта и от брака  - а именно рапъра Тайлър дъ Криейтър и кънтри звездата Тейлър Суифт. Рапърът вече изяви желание в тази насока, като посочи, че Тейлър е една от петте жените, с които си мечтае да прави бурен секс. В списъка му кънтри иконата е поставена точно преди кино ветеранката Упи Голдбърг и непосредствено след певицата Каси.
 
Много изискана би била двойката Деми Мур-Тим Робинс. Ако двамата се задомят, бракът има всички шансове да продължи дълго време, тъй като и двамата имат опит с продължителните връзки с актьори. Робинс дълго време беше партньор на Сюзан Сарадън, а  Деми Мур беше половинка на Брус Уилис.
 
Ако сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа, и братът на принц Уилям -принц Хари, обявят годеж през 2012 г., това няма да е изненада за мнозина. Медиите доста време спекулираха по този въпрос, след като двамата бяха забелязани да разменят шеги на сватбата на Кейт и Уилям миналия април.
 
През 2012 г. мнозина биха искали Кралицата на попа Мадона да зареже младоците, които кръжат около нея, и да се омъжи отново за първата си голяма любов Шон Пен.  Тези, които хранят подобна надежда, припомнят двата брака на Елизабет Тейлър
 и Ричард Бъртън.
 
Интересна двойка би била тази на Ники Минаж и Илайджа Уд. В професионален план двамата може и да нямат нищо общо, тя е певица, а той актьор, но във физически план те са звездите в шоубизеса с най-впечатляващ и понякога налудничав поглед, така че според мнозина те са си лика прилика. 

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

28.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

26.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

26.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

22.08.2014


flash