Търси в сайта...

Адел и Тейлър Суифт разбиха конкуренцията на Американските музикални награди

Американската кънтри певица Тейлър Суифт (Taylor Swift) стана артист на годината и прибра общо три от наградите на Американските музикални награди (American Music Awards 2011). От церемонията  в Лос Анджелис, соченият за фаворит тийн-идол Джъстин Бийбър си тръгна с празни ръце.

Освен че бе избрана за артист на годината, Тейлър Суифт получи още наградите за най-добра кънтри изпълнителка и за най-добър кънтри албум за "Speak Now". Британската соул певица Адел (Adele), която ще отсъства от сцената до края на годината заради проблеми с гласните струни и не присъстваше в Нокиа Тиатър, спечели три награди - за най-добра поп/рок изпълнителка, най-добър съвременен артист и най-добър поп/рок албум за "21".

17-годишният канадец Джъстин Бийбър (Justin Bieber), който беше избран за артист на миналата година, изпя една песен от новия си албум с коледни песни "Under The Mistletoe". Той получи само номинация в категорията най-добър рок/поп изпълнител.

Джъстин Бийбър целува приятелката си Селена Гомез

За най-добра група бяха избрани Лейди Антебелъм (Lady Antebellum), които победиха и миналата година. В категорията соул/ ар енд би статуетката за най-добра изпълнителка отнесе Бионсе, която заради бременността си остана в Ню Йорк, откъдето поздрави публиката с видеопослание.

Ъшър (Usher)получи наградата за най-добър изпълнител. Риана (Rihanna), която също не присъства на церемонията, но изпрати видеопослание, отнесе наградата за най-добър албум за "Loud". На латиноамериканския фронт Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) получи наградата за най-добра латиноамериканска изпълнителка пред Питбул и Енрике Иглесиас. Тя благодари на всички на английски и испански език и направи най-пищното шоу на церемонията - снимки тук.


Свързани новини

Адел подаде документи за развод

13.09.2019

Taylor Swift ожъна наградите на MTV

31.08.2015

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013

Robbie Williams кани Adele в албума си?

25.03.2013


flash