Бивша секретарка съди Бранджелина

Бившата секретарка на Брад Пит и Анджелина Джоли заведе дело срещу тях, защото не е съгласна с мотивите за уволнението си.

Ана Шарлотио, която говори френски и английски, работела в имението Шато Миравал на звездната двойка в Южна Франция до февруари 2010 г., като трябвало да отговаря на телефонни обаждания и на имейли. Тя твърди, че била уволнена, защото си вземала прекалено много болнични.

45-годишната Ана завела дело за неправомерно уволнение и иска обезщетение от 55 000 паунда от звездната двойка. "Тя не иска много, само справедливо обезщетение за неправомерно уволнение", заяви адвокатът й Еманюел Людо на изслушване в съда.

"Тези пари са капка в морето за звезди от техния ранг. Тя няма нищо лично срещу тях и твърди, че винаги са се отнасяли добре към нея, но не са направили нищо, за да предотвратят уволнението й. Г-н Брад Пит, който е известен и с благотворителната си дейност и осиновяването на деца, трябва да разбере, че клиентката ми трябва да бъде обезщетена възможно най-скоро. Надяваме се, че и двамата ще останат верни на репутацията си, придобита заради защитаването на хуманитарни каузи", допълни адвокатът.

Той каза още, че клиентката му си е взела болнични за около 4,5 месеца в рамките на две години заради заболяване. Очаква се френският съд да се произнесе по случая на Шарлотио през февруари догодина.


Свързани новини

Джоли обмисля спиране на кино кариерата

03.12.2012

Бранджелина пазят мястото на сватбата

28.11.2012

Джоли и Пит оправдани за уволнение

14.11.2012

Жените-марки: Анджелина Джоли

12.11.2012

Тийзър на "World War Z" с Брат Пит

06.11.2012


flash