Леона Луис обявява конкурс за млади дизайнери

Леона Луис и Talenthouse (www.talenthouse.com) обявяват конкурс, в който могат да участват всички фенове на певицата от цял свят и млади дизайнери, ученици и студенти. Конкурсът ще даде невероятната възможност на всички участници да създадат сценичен тоалет за Леона Луис, който тя ще използва на една от предстоящите й концертни изяви.

През последната година Talenthouse заедно със звезди като Пол Макартни, музикантите от легендарната банд Куин, Джъстин Тимбърлейк и много други реализираха редица творчески проекти и уникални инициативи, в подкрепа на млади таланти от целия свят.

Леона Луис в екип с някои от най-големите имена в модната индустрия на Острова ще изберат печелившия модел от конкурса. Дрехата ще бъде ушита от професионален екип и Леона Луис ще я представи на някой от планираните й концерти до края на годината. Певицата ще заснеме и професионална фотосесия с тоалета, победител в конкура, която ще бъде предоставена на автора за портфолиото му.
 

Дизйните на облеклата трябва да бъдат подадени до 17-ти ноември. Времето за гласуване от феновете е между 18-ти и 23-ти ноември. Победителят ще бъде обявен на 1-ви декември. Пълните условия и детайли относно конкурса, могат да бъдат намерени на www.talenthouse.com



flash