Блек Айд Пийс няма да пеят на концерта в памет на Джако

The Black Eyed Peas обявиха, че се оттеглят от участие в противоречивия концерт в памет на Майкъл Джексън, който ще се състои в събота в Уелс, нанасяйки пореден удар върху изпадналите в затруднение организатори.
 

"Поради непреодолими обстоятелства, The Black Eyed Peas няма да са в състояние да участват в събитието за Майкъл Джексън тази събота", заяви Крис Хънт, ръководител на организатора на концерта Global Live Events. "Със съжаление съобщаваме оттеглянето на "Блек Айд Пийс" от Michael Forever, но очаквам голяма вечер с други световни артисти", добави той.

Съобщението незабавно предизвика коментари, че хип-хоп квартетът е пред разпадане. Поп певицата Кристина Агилера и легендата на компанията Motown Смоуки Робинсън ще оглавят изпълнителите на "Милениъм стейдиъм" в Кардиф, но концертът е помрачен от процеса срещу доктор Конрад Мъри, обвинен в убийството на Джако. Възникнаха разногласия между членове на семейството му дали те трябва да присъстват на концерта или да останат в Лос Анджелис за делото. Събитието в Уелс е рожба на братята на Майкъл Марлон, Тито и Джаки, сестрата Ла Тоя и майката Катрин, но Джърмейн, Ранди и Джанет Джексън са против него. Трите деца на Майкъл, Парис, Бланкет и Принс се очаква да присъстват на концерта.


Свързани новини

"My Humps" е с най-тъп текст в света

20.07.2012

Риана с рекорд по продадени сингли

08.01.2012


flash