Търси в сайта...

Бритни Спиърс и Кати Пери с награди на MTV

Лейди Гага откри церемонията по раздаване на Музикалните видео награди на MTV, изпълнявайки "You and I" докато Бритни Спиърс и Кати Пери получиха награди, но Бионсе открадна шоуто.

R&B изпълнителката, чиито хитове включват "Single Ladies (Put a Ring on It)" се появи видимо бременна на червения килим извън залата на шоуто, позирайки за фотографи и очертавайки бебешка издутина с ръце под дългата й рокля. Лейди Гага, която се появи миналата година на церемонията в дреха, направена от сурово месо, този път откри програмата облечена в мъжки тъмен костюм и тениска, докато Джо Калдерон обясняваше на аудиторията коя е тя – високи токчета, буйна прическа и луди костюми.

Наградите все пак са фокусът на вечерта и първият победител беше Бритни Спиърс за най-добро поп музикално видео - "Till the World Ends."

Бритни излезе на сцената и изглеждаше изненадана, заявявайки, че не е очаквала да победи и благодари на семейството и феновете си. Тя отнесе още едно отличие - за видео авангард на името на Майкъл Джексън. След нея Foo Fighters бяха отличени с една от първите награди, за най-добро рок видео с "Walk", а Ники Минай получи статуетка "Moonman" за песента си "Super Bass". Кати Пери и Канйе Уест бяха отличени за най-добро сътрудничество за "E.T."


Свързани новини

Кой е големият победител?

07.11.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023

Търси се журналист с ресор "Тейлър Суифт

14.09.2023

Наградите са тази вечер

12.09.2023

Отличават Шакира на MTV VMA

30.08.2023


flash