Teen Choice Awards 2011

Певицата Тейлър Суифт и актрисата Селена Гомес триумфираха на церемонията за наградите "Изборът на тийнейджърите"(Teen Choice Awards 2011), като кънтри изпълнителката спечели и Голямата награда, съобщиха световните агенции.

Тейлър Суифт е звезда от крехката 16 годишна възраст . Тя спечели общо шест награди - за любима певица, кънри изпълнител, модна икона на червения килим, най-добър кънтри сингъл ("Mean") и предпочитана песен за раздели ("Back to December").

Приемайки Голямата награда, Тейлър Суифт, която днес е на 21 години, благодари на феновете си и се пошегува, че отдавна, "от около две години", вече не е тийнейджърка.

Младата актриса и певица Селена Гомес спечели общо пет награди - за любима телевизионна актриса в драматичен филм, за сексапил, за любовна песен (Love You Like а Love Song). Групата й получи наградата за най-добра група и наградата за сингъл на годината с песента "Who Says". (на снимката)

Награда за сексапил спечели гаджето на Селена - Джъстин Бийбър. Той победи и в категориите за любим "туит", за най-добър певец и за най-добър телевизионен злодей за участието в сериала "От местопрестъплението". Наградата за любим певец на лятото спечели Бруно Марс, за любима певица на лятото - Кейти Пери, а за любима лятна песен "Skyscraper" на Деми Ловато.

Специалната награда "Вдъхновение" спечели Деми Ловато - 18-годишната певица и актриса, която в края на миналата година прекъсна турнето си, за да влезе в клиника за лечение на зависимости. Оттогава Ловато говори открито за проблемите си - хранително разстройство и склонност към самонараняване. Тя ги обяснява с факта, че са я тормозели в училище.

Робърт Патисън получи наградата за любим вампир за ролята си в сагата "Здрач". Той спечели и наградата за най-добър киноактьор в драма. Награди получиха също актьорите Камерън Диас, Джони Деп, Анджелина Джоли, Аштън Къчър, Блейк Лайвли, актьорският състав на "Клуб "Веселие".

Награда за любим летен филм спечели "Хари Потър и Даровете на смъртта: част 2", а Даниъл Радклиф и Ема Уотсън бяха избрани за любими актьори на лятото. Те победиха и в категорията за най-добра екранна целувка. Наградите "Изборът на тийнейджърите" се определят с гласуване по интернет, в което участват зрители на възраст между 13 и 19 години.


Свързани новини

Джъстин Бийбър пусна модна линия

31.01.2019

Justin Bieber пуска новия албум на 13.11

04.09.2015

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Джъстин Бийбър се напушил здраво

13.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013


flash