J Lo отпразнува рождения си ден в Маями

Музикалната икона Дженифър Лопес този уикенд загърби проблемите си в личен план и отпразнува с най-близките си хора 42-я си рожден ден в Маями, щата Флорида.

Изпълнителката на "I`m Into You" по-рано през месеца стъписа феновете си, като съобщи, че тя и съпругът Марк Антъни поемат по различни пътища. Въпреки това, певицата реши да не пилее време в сълзи и въздишки и започна работа по предстоящото си турне в Украйна. Този уикенд обаче бе време за почивка за Джей Ло, която отпразнува рождения си ден в ресторант "Scarpetta", намиращ се в хотел "Fontainebleau". В изисканото заведение звездата се радваше на вкусна италианска храна в компанията на майка си, сестра си, стилиста си и на 13 други приятели. "Дженифър изглеждаше ослепително в лилаво-сивата си вечерна рокля. Когато донесоха тортата й, тя започна да пее. Беше много щастлива. Цялата група стоя до късно. Те дори затвориха ресторанта", сподели в интервю очевидец.

Този Fresh Weekend Снежина отбеляза рождения ден на J Lo в играта "Music Jam" - вие трябваше да разпознаете "Ain't it Funny" в кратък хаотичен откъс от песента.

Снимка: Getty Images/Gulliver Photos


Свързани новини

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

10.09.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

JLo печели "избори" във Филипините

05.02.2013

Дженифър Лопес очарова София

19.11.2012

JLo пристига в София с частен самолет

15.11.2012


flash