Лейди Гага е против пластичните операции

Въпреки че напоследък се разхожда със страни израстъци по лицето, Лейди Гага твърди, че не е фен на пластичните операции. В интервю за майския брой на американския Harper’s Bazaar певицата споделя, че никога не би прибегнала до услугите на пластичните хирурзи.

„Никога не съм си правила корекции, а много мои колежки имат по няколко. Мисля, че това е най-лошата форма на демонстриране на несигурност. Всеки ден виждате чисто новите лица на моделки и актриси по кориците на списанията. Но аз съм артист и имам възможността и свободата да избирам начина, по който светът ще ме вижда.”.

На въпрос относно протезите на скулите й, Гага разпалено обяснява: „Това не са протези. Това са моите кости. Появяват се, когато съм много вдъхновена. Винаги са били в мен, просто чаках подходящия момент да ги покажа пред света.”.

Интервюто поема в съвсем странна насока, когато Гага решава да поясни, че според нея самоубилият се миналата година моден дизайнер Алекзандър Маккуин живее чрез нейната музика: „Мисля си, че той планира всичко. Точно след като почина, аз написах “Born this way”. Вярвам, че той е в рая с конци в ръце, които използва, за да ни направлява като марионетки.”. Решението на продуцентската й компания да пусне парчето в деня на първата годишнина от смъртта на дизайнера потвърждава подозренията й: „Когато чух това вече бях сигурна, че всичко се случва под негово ръководство. Даже не аз написах песента! Той го направи!”.

Междувременно се появиха твърдения, че скандалната певица използва хомосексуалистите, за да трупа дивиденти за себе си. Певицата е хетеросексуална и дори има годеник, така че песента “Born this way”, в която тя поощрява хората да не се срамуват от сексуалните си наклонности, но от позицията на човек, който е в същото положение, разбира ги и им съчувства. Опитът й да експлоатира името и паметта на починалия дизайнер, който също беше гей, едва ли ще постигне пиар ефекта, на който тя очевидно се надява.

actualno.com



flash