Пенелопе и Хавиер показаха сина си Лео

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, които дълго пазиха от очите на пресата сина си Лео и дори не искаха да кажат как са го кръстили, най-после позволиха на папараци да заснемат бебето.

Фотографите успяха да направят за "Ю Ес мегазин" снимки на новороденото, което щастливите родители бяха извели на разходка в калифорнийски парк. На снимките добре се вижда колко радостни са Крус и Бардем - лицата им буквално греят от щастие и гордост. А роденият през януари Лео спи кротко в ръцете ту на мама, ту на татко. След раждането на Лео Пенелопе Крус успя бързо да влез във форма. Само няколко седмици след паметното събитие тя бе блестяща на церемонията по връчване на наградите "Оскар".

Също толкова бързо се разбра и за следващите проекти на Крус. Известната испанска актриса, която през 2009 г. бе удостоена с наградата "Оскар" за играта си в лентата на Уди Алън "Вики Кристина Барселона", ще участва в един от новите проекти на култовия американски режисьор. Неотдавна Крус получи звезда на холивудската Алея на славата. А идния месец излиза филмът "Карибски пирати: в непознати води", в който играят Крус и Джони Деп. 

actualno.com



flash