Агилера се извини за объркания химн

Кристина Агилера обърка текста на американския химн преди финала на "Супербоул" в Тексас. Вместо един стих, тя повтори предишен, като поразмести думите.

Грешката й веднага предизвика много коментари в социалните мрежи. Певицата се извини с думите, че за момент се е объркала. "Надявам се, че всички са почувствали любовта ми към тази страна и че все пак успях да предам истинския дух на химна" -  каза тя в изявление след изпълнението.
 
Кристина Агилера не е първата певица, объркала химна. През 2001 г. Мейси Грей беше освиркана за интерпретацията, която направи преди демонстративен мач в Охайо. След това тя призна, че това е било най-конфузното преживяване в живота й.
 
Когато беше съобщено, че Кристина Агилера ще изпълни химна преди финала на "Супербоул", тя каза, че за нея това е една сбъдната мечта, и че пее химна от 7-годишна. В полувремето на мача публиката забавляваха "Блек айд пийс" и Ъшър. Сред публиката на стадиона имаше много звезди - Хю Джакман, Джон Траволта, Адам Сандлър, Дженифър Анистън, Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас, Оуен Уилсън, Джейми Фокс.


flash