Мадона на съд?

Семейството на осиновената от Мадона Мърси Джеймс заплаши звездата със съд, защото е нарушила обещанието си да виждат редовно детето, съобщи в. "Мейл он сънди".

Когато Мадона осиновила момиченцето през юни 2009 г., тя обещала на роднините й редовни контакти с нея. Те обаче не са я виждали оттогава, въпреки че звездата два пъти била в Малави с Мърси. Роднините са се обърнали към група за защита на гражданските права, която да им помогне за делото. Майката на Мърси е била на 16 години и е починала само 5 дена след раждането. Тя е отгледана от баба си и чичовците си. Те са я дали в сиропиталище, за да живее при по-добри санитарни условия, докато поотрасне. Еми Чаника от групата за защита на гражданските права CILIC подготвя писмо до адвоката на Мадона да се застъпи за роднините на детето пред клиентката си. Те предпочитат да не водят дело, искат само да виждат редовно Мърси. Мърси е второто малавийче, осиновено от Мадона.

През 2008 г. тя осинови малкия Дейвид Банда. Той видя баща си отново през 2009 г., три години след като напусна страната.

actualno.com



flash