Фърги ще оценява нови таланти

Фърги от The Black Eyed Peas, застана зад първия в света глобален онлайн конкурс за таланти в пеенето - Avon Voices. С инициативата, козметичната компания AVON прави жест към жените в над 60 страни по целия свят по повод 125-годишнината си.

"AVON Voices е наистина уникален конкурс, защото дава шанс на всяка жена над 18 години да се изяви, да покаже своите невероятни възможности. А най-хубавото е, че избраните претенденти ще имат възможност да пътуват до невероятни кътчета по света и да усъвършенстват своя талант. Побързайте, имате време само до 13 февруари!”, насърчи дамите Фърги.

Освен нея, част от звездното жури, което ще оценява певческия талант на кандидат-звездите, са и легендарната текстописка Даян Уорън, Наташа Бедингфилд, руската сензация Валерия и австралийката Делта Гудрем.

Конкурсът е условно разделен на две части – певици и създатели на песни. Дамите, които искат да демонстрират таланта си в пеенето, трябва да качат своето видео на сайта avonvoices.com до 13 февруари. Втората част е посветена на създателите на песни. В периода 20 май – 01 юли мъжете и жените текстописци трябва да напишат собствена оригинална песен, посветена и вдъхновена от надеждата и оптимизма.

actualno.com



flash