Какво да очакват тази година "зайците" Джоли и Пит

Гадател от Тайван предрича успех и пари за холивудската звезда Анджелина Джоли, която е родена в Годината на Заека според китайския лунен календар.

За Джоли, и партньора й Брад Пит, който също е роден под знака на Заека, може да е рисковано, ако решат точно през тази година най-накрая да сключат брак, вещае известният гадател Чен Вейчан.

"Анджелина Джоли има двама богове-пазители. Единият се грижи за кариерата й. Тази година актрисата ще "плува" като риба във вода и ще натрупа голямо състояние. Другият пазител покровителства връзката й. Джоли е много стабилна в отношенията с партньора си, ще бъде много спокойна и не я очакват сътресения. Този обаче, който ще чувства натиск и дискомфорт, който може да бъде наранен и да поиска да избяга, е Брад Пит", казва гадателят.

Други Зайци като актьорите Зак Ефрън и Ева Лонгория, и певицата Фърги от "Блек айд пийс", могат да очакват добри финансови постъпления през тази година. Чен Вейчан допълва, че ако поискат, актрисите Кейт Уинслет и Дрю Баримор няма да имат проблеми да забременеят в Годината на Заека. Баримор обаче трябва да се пази от завистливи хора, които могат да я измамят.

За друг Заек, холивудския актьор Джони Деп, обаче не се очертава толкова добра година. Деп, който няма брак с дългогодишната си партньорка Ванеса Паради, може да се сблъска със скандали и слухове, засягащи личния му живот. Спокойна година вещае Чен Вейчан за друг Заек - футболиста Дейвид Бекъм, който неотдавна оповести, че съпругата му Виктория очаква четвърто дете.

actualno.com



flash