Голям интерес в САЩ към турнето на Джанет Джексън

Предстоящото световно турне на Джанет Джексън вече е истински хит сред американските й почитатели. Билетите за концерта й в Лос Анджелис бяха разпродадени за 10 минути.

Билетите за концерта на 14 април в Гибсън Амфитиътър за новото турне на Джексън Number Ones: Up Close and Personal Tour бяха пуснати в продажба в петък сутринта и били разграбени за минути. Говорител на компанията организатор на турнето Лайф Нейшън съобщи пред в. "Лос Анджелис Таймс", че трябвало да добавят нова дата на 15 април заради големия интерес.

Джанет Джексън призова почитателите си да гласуват за 35-те града, които да бъдат включени в турнето й. Първите й концерти ще бъдат в Сингапур, Хонг Конг и Манила. "Тези концерти ще бъдат различни от всичко, което съм правила досега. Основното в тях няма да са специалните ефекти. Това е любовна история между мен и хората, които подкрепяха мен и работата ми през годините. Ще пея и ще танцувам с цялото си сърце. Музиката ми ще се състои изцяло от песни, които вие направихте номер едно за мен", съобщи певицата в комюнике.



flash