Риана сама за новогодишните празници

Риана сложи край на връзката си с бейзболиста Мат Кемп. Барбадоската и бейзболната звезда прекратили 11-месечната си връзка, тъй като нямали време да се виждат.

Певицата обикаля света, представяйки новия си албум "Loud", а спортистът е в Лос Анджелис. Близък до 26-годишния Мат източник съобщи пред сп. "Ю Ес Уикли", че той все повече недоволствал от натоварения график на певицата, но допълни, че двамата никога не са гледали особено сериозно на връзката си. "Той просто не може да понесе лудия график на пътуванията й. На Мат му писна постоянно да я следва по света като кученце, иска по-нормална връзка. Никога не е било толкова сериозно, колкото изглеждаше. Те просто се забавляваха", допълни източникът.

По-рано тази година Риана призна, че двамата с Мат чувстват напрежение заради големите разстояния помежду им. "Наистина е трудно, защото сме толкова далеч един от друг през по-голямата част от годината и двамата имаме натоварен график, но това е положението. Влюбена съм и съм много щастлива, но връзката ни е едва от няколко месеца, така че засега не планираме сватба", сподели Риана.



flash