Добри резултати у нас за "Запознай се с малките"

Трите почивни дни за Коледа, които съвпаднаха с премиерната седмица на "Запознай се с малките", дадоха добър тласък на комедията с Бен Стилър и Робърт де Ниро у нас, сочат данните от българските киносалони, събрани в националния бокс-офис. Третата част от историята за семейство Пам и Гейлорд Фокър е гледана от почти 21 хиляди зрители за първите си дни на големия екран у нас и е събрала близо 162 хиляди лева от 16-те киносалона, където се прожектира. В един от тях - кино "Синема сити" в Русе, филмът бе показан ден преди световната му премиера миналата седмица заради откриването на мултиплекса в град.

На втора позиция сред най-гледаните филми у нас е силно рекламираното продължение на филма от 80-те, поставил основите на лентите с компютърни ефекти - "Трон". Вторият филм - "Заветът", който се разпространява само в триизмерен формат, е съвсем близо до половин милион приходи от билети. За десетте дни на екран у нас лентата е събрала 440 хиляди лева от близо  40 000 зрители.

Третото място в бокс-офиса заема "Рапунцел и разбойникът" - анимационната история по едноименната приказка на братя Грим е вече с 695 хиляди лева приходи от билети и е гледана от 70 000 зрители.flash