Фърги е горда, че е спряла наркотиците

Фърги, която беше зависима от наркотиците през 2001 г., се чувства горда, че е успяла да се възстанови от този труден за нея период.

Тя сподели, че е успяла да се справи с проблема си по неин собствен начин. Методите й включвали да продължи да пие алкохол, въпреки че това не се препоръчва от експертите в тази област. "Не твърдя, че съм трезвеничка. Мисля, че така представени нещата биха звучали подвеждащо. Пия алкохол. Моят баща има лозе и виното е наистина превъзходно. За повечето пристрастени се препоръчва да не злоупотребяват с никакви упойващи субстанции. Аз просто имам свой собствен път и съм много благословена, че съм все още жива на днешния ден", сподели Фърги.

Изпълнителката на хита "My Humps" признава, че винаги е вярвала, че ще се пребори с проблемите си, дори когато хората започнали да се съмняват в нея.

"Имаше периоди в живота ми, когато хората не вярваха в мен. Но аз продължавах да вярвам в себе си. Наистина трябваше да си задам някои по-кардинални въпроси, свързани с начина ми на живот", заяви още изпълнителката.



flash