"Запознай се с малките" - скоро в кината

Сблъсъкът на характерите на Джак Бърнс (Робърт де Ниро) и Грег Фокър (Бен Стилър) достига нови висини в "Запознай се с малките" - третата серия от комедийната поредица.

В нея след десетгодишен брак с Пам (Тери Поло), близнаци и безброй перипетии Грег е на път да премине на “ти” със своя твърдоглав тъст Джак. Сега, изпаднал в тежко финансово положение, непохватният татко Грег е принуден да работи във фармацевтична компания. Това автоматично съживява подозренията на тъста му Джак и бившият агент на ЦРУ се завръща в играта на нерви с любимия си опонент. Когато цялата компания на Грег и Пам, включително и бившето й гадже Кевин (Оуен Уилсън), пристигат за рождения ден на близнаците им, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата. Ще успее ли Грег да премине финалния тест на тъста си и да стане новия патриарх на фамилията или семейният кръг на доверието ще се разпадне, този път за добро?

В първата част на "Запознай се с нашите" санитарят Грег Фокър премина през ада преди да предложи на приятелката си Пам. Перипетиите, които могат да се случат на всеки бъдещ съпруг връхлитат Грег непрестанно, особено след  срещата с бащата на Пам - Джак (де Ниро). Симпатичният санитар преминава през куп неприятни ситуации и проблеми, преди да получи ръката на приятелката си и да добие поне малко от доверието на баща й. През 2004 г. в „Запознай ме с вашите” проблемните ситуации връхлитат като ураган всички, след като Джак се запознава с ексцентричното семейство на Грег, изиграно по блестящ начин от Дъстин Хофман и Барбара Стрейзънд. Отношенията между двете фамилии достигат нови висини в ЗАПОЗНАЙ СЕ С МАЛКИТЕ с появата на малките Фокър и опита на Грег да се възкачи най-сетне на семейния трон.

В "Запознай се с малките" освен познатите ни Робърт де Ниро, Бен Стилър и Оуен Уилсън ще видим отново Дъстин Хофман и Барбара Стрейзънд. Новите актьорски попълнения във филма са Лора Дърн, Джесика Алба и Харви Кайтел, които се присъединяват към звездния екип от предишните две части на лентата.

actualno.com



flash