Готови ли сте за новия хит на Деян Неделчев?

Едно от най-нашумелите имена в музикалния шоубизнес у нас реши отново да изненада почитателите си.

Дали приятно или не, всеки може сам да прецени, защото говорим за най-новия хит на Деян Неделчев, озаглавен… "Дъртакът".

Песента, която се очаква да надмине по гледаемост дори и предишните му две гениални творби -"От икебаната дървесата ги боли" и "В гората", ще се появи в родната интернет мрежа до броени дни, като текстът е дело на самия Деян, а за идеята вина носи добрата му приятелка - джаз певицата и пианистка Екатерина Михайлова.

“С нея често излизаме и тя така на майтап ми вика – дъртак, дъртак, какъв си хубав и какъв си млад, въобще не приличаш на 46-годишен. И веднъж излизаме на плаж и тя пак така, и на мен ми дойде римата – дъртакът, дъртакът, засуква си мустака, накривя си калпака”, разкри тайната на вдъхновението си Неделчев.

И за да не го разберат отново погрешно, уточнява, че парчето е един вид биографично и с нужната самоирония, която цели да забавлява масовата аудитория. Изпълнителят, който има цели 4 награди от „Златния орфей” обаче не скри, че не се чувства оценен в родината си. До този момент не е бил канен за участие у нас, отделно двата му хита се слушат предимно в мрежата и за това не са му донесли никаква печалба.

„Тези, които се подиграват с мен, не ме разбират изобщо. Аз съм много весел човек, обичам да си правя кефа, да забавлявам хората. Знам за всичките групи във Facebook, в които искат да ми помогнат да спра да пея, да ме застрелят, линчуват и пратят в лудница, но има и такива, които ме харесват, на които давам нещо с музиката си”" завършва Деян.

Ние пък с нетърпение очакваме поредния му хит, който с носталгия да ни напомни за времето, в което ни радваше с балади като "Обич за обич” и "Като лъвовете". Официално обявената поява на видеото пък е запланувана за 1 ноември.

avtora.com



flash