Над 40 видеоклипа на Майкъл Джексън събрани в 3 DVD-та

За първи път над 40 видеоклипа на Майкъл Джексън събрани в 3 DVD - Michael Jackson's Vision излиза на 22 ноември!

Опакован в луксозен бокс сет, Michael Jackson's Vision включва повече от четири часа и половина съдържание на три DVD-та и улавя целия спектър от кратки филми на Michael, които трансформираха звукозаписната индустрия с вечни поп класики, приемани от младото поколение днес със същата страст както и от техните родители поколение по-рано.

Michael Jackson's Vision събира над 40 видеоклипа, 10 от които досега не са били достъпни на DVD, а всеки от тях е с възстановени цветаве и ремастериран звук. Това издание отбелязва и дебюта на краткия филм за написаната от R. Kelly "One More Chance."

Едновременният възход на MTV като телевизионна сила и пробивът на Michael Jackson като световна суперзвезда е най-голямата музикална/културна промяна от времето на Beatles. Michael Jackson усеща потенциала на 24 часовата телевизия и започва да продуцира и да участва в серии, които се превръщат в култови музикални филми, поставящи основите и параметрите за една съвсем нова медийна среда.

Краткият зомби танцов шедьовър на Jackson "Thriller," режисиран от John Landis,  остава безспорен културен феномен. Наскоро той стана първото (и единствено) музикално видео, прието от Библиотеката на Конгреса в Националния филмов регистър, елитна колекция от само няколкостотин филма.
 



flash