Черил Коул заличи от живота си неверния Ашли Коул

В автобиографията си от 253 страници певицата Черил Коул нито веднъж не споменава бившия си съпруг - футболиста Ашли Коул, нито говори за развода им, пише в. "Сън". Вместо това изпълнителката от "Гърлс алауд" и съдия в шоуто "Х-Фактор" разказва за новите мъже в живота й - Уил Ай Ем и Дерек Хъф, и дори твърди, че последните две години са били най-хубавите в живота й.

27-годишната Черил Коул описва звездата от "Блек айд пийс" Уил Ай Ем, който е неин продуцент, като изключително страстен и отдаден човек. За приятеля си, танцьора Дерек Хъф, певицата казва, че той е най-добрият и й е много скъп.

В книгата, озаглавена "През моите очи", Черил Коул не само не споменава бившия си съпруг, но и не е публикувала негови снимки.

Почитателите на певицата могат да видят нейни фотографии с Уил Ай Ем и Дерек Хъф. Черил Коул и Ашли Коул се разделиха в началото на годината заради многобройните изневери на футболиста. Разводът им беше финализиран в началото на септември. Автобиографията "През моите очи" излиза на книжния пазар на 30 септември.

actualno.com



flash