Търси в сайта...

Lady GaGa "откраднала" душата на самоубийца

Майката на многообещаваща млада певица, самоубила се в края на 2008 г., обвини Лейди Гага, че е откраднала ексцентричния стил на дъщеря й, след като двете са работили заедно през 2007 г.

Покойната Лина Моргана пише няколко песни заедно с Лейди Гага преди тя да стане известна в края на 2008 г. Запознава ги бившият ментор на изпълнителката на "Poker Face" Роб Фузари. Той иска лейди Гага, тогава Стефани Германота, да напише песни за дебютния албум на Моргана.

Лина Моргана се самоубива, като скача от висока сграда през октомври 2008 г. Нейната майка Яна сега иска Лейди Гага да признае, че Моргана й е помогнала да създаде имиджа, направил я суперзвезда.

"Правя го, защото искам да поддържам духа й жив. Лейди Гага държи душата на Лина, а аз искам душата й да е свободна" - каза Яна пред в. "Ню Йорк пост".

"Всяка втора дума, която Лейди Гага казва, е от Лина. Тя говори за тежък и трагичен живот, но е имала всичко, което поиска. Тя е учила в същата гимназия като Ники Хилтън, родителите й са богати. С тежък живот беше Лина и тя често говореше за драмите си" - добавя тя. Яна Моргана показа снимки на покойната си дъщеря с бикини от латекс, които приличат на сценичното облекло на Лейди Гага.

"Този стил беше на Лина, Гага имаше различен стил. Тя се промени драматично за една нощ" - изтъква тя. Яна Моргана иска да получи разрешение да издаде десетина песни, които дъщеря й е записала с Лейди Гага, твърди "Ню Йорк пост".

actualno.com


Коментари


flash