Katy Perry пуска свой парфюм с българска роза

Известна с изискания си и въпреки това игрив личен стил, мултиплатинената звезда Katy Perry ще отиде още по-далеч, като издаде и първия си парфюм - Purr by Katy Perry.

Заедно с Gigantic Parfums, Perry е силно въвлечена в разработването на нейния собствен аромат. Purr by Katy Perry влиза със свеж цитрусов нюанс с дъх на прасковен нектар, ябълка и зелен бамбук. Поддържащите нотки съдържат деликатен букет от жасминов цвят, розова фрезия и българска роза, балансирани с ванилова орхидея, бял кехлибар, сандал и мускус.

“Страшно съм развълнувана, че най-после ще се представя и в бутилка. И в нея ще има наистина прекрасни аромати, но както и с музиката ми, вярвам, че там ще има пространство и за самата мен и ще се усеща моят личен почерк. Purr е естествено продължение на това, което съм аз като жена – великолепна комбинация от всички мои любими аромати, в моя стил и моя вкус, плюс цялата ми любов към всичко невероятно сладурско. Абсолютно перфектният парфюм, който, надявам се, ще ви изпълни с удоволствие!" обяснява Perry.
 



flash