Затвор за Мел Гибсън? Спасява се в Австралия

Филмовата звезда Мел Гибсън напуска окончателно Холивуд и Америка и се завръща в Австралия.

Причина за това е уникалният скандал, в който той се замеси с бившата си приятелка Оксана Григориева и непрестанните нападки от страна на медиите зад Океана, които буквално го съсипват от критики за отношението му към нея и дъщеричката им Лусия.

54-годишният Мел продава луксозното си имение край Ню Йорк и вилата си на плажа в Малибу почти на безценица, за да съумее по най-бързия начин да напусне границите на САЩ.  Както е известно, украинката обвинява актьора, че често е посягал физически не само на нея, но и на детето, което принуди дори и Службата за закрила на детето да се намеси в случая. Отделно, в мрежата вече се появиха аудиозаписи, на които мъжки глас отправя нецензурни и расистки изрази и заплахи, като се предполага, че той принадлежи именно на Гибсън.

Ако обвиненията бъдат доказани, то холивудската звезда може дори да влезе в затвора за срок от поне 8 години, което също мотивира актьора спешно да потърси друго местожителство. Както е известно, 54-годишният Мел е роден в САЩ, но е израснал в Австралия и има и тамошно гражданство.

avtora.comflash