Анджи с интимен татос в чест на Пит

Анджелина Джоли е прибавила още една татуировка към бодиарта си. С новата придобивка от вътрешната част на бедрото актрисата иска да засвидетелства любовта към партньора си Брад Пит.

Джоли отказва да разкрие повече подробности около дизайна на татуировката си, като единственото, което е споделила е, че тя е за Брад. "Трудно пазя тайна, така че скоро ще разберете каква е", е допълнила 35-годишната актриса в интервю за MTV.

Междувременно Анджелина Джоли, цитирана от Ройтерс, защити стила на обличане на 4-годишната си дъщеря Шайло. През последните месеци вестниците публикуваха снимки на Шайло с мъжки вратовръзки, якета, шапки и други аксесоари, които провокираха заглавия в медиите, че малката е "мъжкарана". Джоли обаче защити дъщеря си, определяйки избора й като "очарователен".

Актрисата, която заедно с Брад Пит отглежда шест деца - три биологични и три осиновени, допълни, че никога не би принудила някое от тях да бъде такова, каквото не е. Анджелина Джоли смята, че децата трябва да бъдат окуражавани да изразяват себе си по какъвто начин желаят, защото това е важно за развитието им.

actualno.com



flash