Джесика Алба в горещи сцени! Виж новия трейлър на "Мачете"

Джесика Алба е по-гореща отвсякога в новия трейлър на хитовия "Мачете" (Machete), появил се в мрежата преди броени дни.

Холивудският секссимвол вероятно за първи път участва в толкова откровени сцени в кариерата си в шокиращия трилър на Робърт Родригес, в който ще видим и редица други добре познати имена - Робърт де Ниро, Мишел Родригес, Дани Трейо, Стивън Сегал, Дон Джонсън, Джеф Фейхи и дори за кратко и Линдзи Лоуън.

Още преди появата си на голям екран, филмът има сериозните амбиции да върне поразклатеното доверие на киноманите в безспорния талант на Родригес след провала на Grindhouse и Death Proof.

Нещо повече - лентата е инспирирана именно от fake трейлъра на Machete в Grindhouse, в който наемният убиец Дани Трейо кълцаше враговете си по най-безмилостния и атрактивен маниер, който можете да си представите. След мнението на феновете, че това е била единствената открояваща се сцена във филма, режисьорът реши да я превърне в пълнометражна история и да я представи чрез похватите, който най-добре владее - характерната dark атмосфера, съспенсът и визията в стил "Тарантино".

"Мачете" тръгва по световните екрани на 3 септември благодарение на 20th Century Fox, дотогава можем да се задоволим с трейлъра му...

avtora.com



flash