"California gurls" с 13 000 излъчвания за седмица

 “CALIFORNIA GURLS” стана рекордьор за всички времена с над 13,000 излъчвания само за една седмица

След като стана най-бързо растящият сингъл в поп радиата за последните над 4 години, “California Gurls” на Katy Perry счупи и още един рекорд, като направи над 13,000 излъчвания за втора поредна седмица в медиа базираните чартове. “California Gurls” държи рекорда за всички времена на Mediabase Top 40 airplay с 13,167 излъчвания само за една седмица – средно по 92 излъчвания на седмица в една седмица в една медиа или по 13 пъти на ден.

“Katy направи рекорд и преобърна представите за радио с главата надолу”, казва Greg Thompson, изпълнителен вице-президент на Capitol Records. “Това парче счупи рекорда по излъчвания за всички времена и постигна масивна Hot 100 аудитория с исторически резултати.”

Неустоим, заразен, вдъхновяващ, с “California Gurls” Katy ни осигури абсолютния химн на лятото! Новият трак е свежо продължение на умно закачливия звук на Perry и идва след нейните номер 1 чарт разбивачи “I Kissed A Girl”, “Hot N Cold” и “Waking Up In Vegas” от One of the Boys.

“California Gurls” е само хапка от онова, което ни предстои с целия албум Teenage Dream, който ще бъде издаден от Capitol Records на 30 август. В България албумът ще бъде на музикалния пазар от Анимато Мюзик.



flash