Търси в сайта...

J Lo стяга грандиозен рожден ден в Кипър

 Холивудската звезда Дженифър Лопес ще отпразнува тази година рождения си ден в Кипър, съобщи турския вестник "Сабах".

На 24 юли актрисата ще посрещне с голямо парти 41-я си рожден ден в хотел в Кирения, в турската част на острова. Очаква се за празненството на Дженифър в Кирения да пристигнат много известни личности. Засега се знае, че ще има дефиле на италианския моден дизайнер Роберто Кавали, а специална програма ще представи световно известното канадско шоу "Цирк дьо Солей".

Вестник "Хюриет" съобщава, че рожденият ден на Дженифър Лопес съвпада с гала вечерта по случай откриването на луксозния хотел Кратос Премиум и тя ще изнесе концерт, за който ще получи 3 милиона долара.

Дженифър ще пристигне в Кирения с екип от 80 души, а оборудването за сцената ще бъде докарано с 2 ТИР-а. Лопес ще бъде придружена от съпруга си Марк Антони и от двете си деца.

Според кипърския гръцки вестник "Симерини", кипърски гърци, живеещи в САЩ, засипали с електронни писма и телефонни обаждания менажера на Лопес, за да осуетят пристигането на певицата на острова.

"Хюриет" съобщава, че на официалното откриване на хотела Кратос Премиум на 20 юли е поканен да присъства турският премиер Реджеп Тайип Ердоган.

Хотелът, чието изграждане струва 220 милиона долара, е първа инвестиция в туризма на голямата турска строителна фирма БозГруп. Хотелът има казино, разпложено на 4 500 квадратни метра и оборудвано с най-нови съоръжения от Лондон, което може да съперничи на казината в Лас Вегас.

actualno.com



flash