Звездите лъснаха голи на снимки в интернет - вижте ги

Скандални снимки, на които се вижда как дама прави френска любов на актьора от култовия сериал по бТВ „Стъклен дом" Явор Бaхаров, лъснаха в сайт за споделяне на фотоси, а партньорката му във филма - Радина Кърджилова, също е изтипосана в нета, дибидюс гола с бутилка алкохол между гърдите? Форумци разпознаха двамата в мрежата.

Палавите фотографии на Хари и Сиана, както се казват в сериала двамата актьори, бяха разкрити от наблюдателни форумци в интернет. Те са взети от сайт за споделяне на любителски фотоси, в който аматьори са се снимали, както солово, така и в различни секс пози, след което най-вероятно са изпортени от "приятели".

В коментарите под кадрите в чуждестранния сайт, оставени от фенове на "Стъклен дом", се твърди, че момчето, което получава френска любов в оргия с още няколко младежи "до столична сграда", действително е Бахаров, пише hotnews.bg.

Младата звезда от „Стъклен дом" Радина Кърджилова пък била изловена с бутилка алкохол между гърдите си. В същия сайт има още няколко неприлични снимки, под които потребители твърдят, че именно тя е щракната по време на среднощен купон с Бахаров.

Според някои мнения из мрежата става въпрос за недоброжелателни "приятели" и завистливи колеги от гилдията, които са решили да подлеят вода на новоизгряващите звезди.

Припомняме ви, че сериалът, който се снима в столичен мол, тръгна през пролетта, но снимките са качени в интернет от профил на руска девойка на 27-ми януари 2010 година.

Момичето, което е набарало купонджийските кадри, е пуснало още куп подобни "диапозитиви", направени по най-различни партита от цял свят. Радина и Явор са завършили НАТФИЗ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков и Ивайло Христов, от където според запознати идвала и "топлата им връзка", която ги правела неразделни дружки в подобни купони.

Припомняме ви, че вълната от публикувани аматьорски снимки на разголени БГ-звезди започна с появата на Галена в скандален порно клип. Няколко месеца по-късно Галя Литова и фолк фурията Деси Слава също лъснаха голи в нета.

инфо и снимки: lifestyle.bg



flash