Обявиха сюжета на "Карибски пирати" 4

След месеци на очакване от Disney най-сетне обявиха официално сюжета на четвъртата част на хитовата поредица "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Екранизация по романа On Stranger Tides на Тим Пауърс от 1987 година, лентата ще проследи усилията на Джак Спароу в издирването на едно от най-търсените съкровища - Фонтана на младостта.

Жанрът е добре познат - фентъзи адвенчър, но както и досега, ще бъде наситен с много комични елементи. От производствения отдел на Disney обаче разкриха, че този път филмът няма да бъде реализиран като мащабните епоси, които гледахме в предишните епизоди, а ще се съсредоточи повече върху самите герои.

На екран се завръщат Джони Деп като капитан Джак и Джефри Ръш като капитан Барбоса, а компания ще им правят Пенелопе Круз, Йън Макшейн, Стивън Греъм, Макс Айрънс, Астрид Фрисби и топмоделът Джема Уорд.

Всички те - под режисурата на Роб Маршал, който заменя в това амплоа Гор Вербински. Снимките вече започнаха на Хавай, а официално "Карибски пирати 4" трябва да се появи на екран през май 2011 година.

Ето и какво ще видим:

Джак пресича пътя си с красива жена от миналото си (Пенелопе Круз) и двамата се впускат в приключение с неочакван край в издирването на Фонтана на младостта. През цялото време обаче той изпитва съмнение дали тя наистина има чувства към него или просто го използва, за да постигне целта си.

Когато се озовава на борда на кораба "Отмъщението на кралица Ана", чийто капитан е злодеят Черната брада, Спароу е изправен пред тежка дилема: от кого да се бои повече и на кого да се довери: очевидния си враг или любовта от далечното минало...

avtora.comflash