Тричасово супер шоу открива Мондиал 2010. Изтеглете програмата от тук

С тричасов, грандиозен спектакъл на стадион „Орландо" в Совето, предградие в столицата на РЮА -  Йоханесбург ще бъде открито първото Световно първенство по футбол на африканския континент.

Събитието ще предава БНТ от 21 ч. Утре, когато реално стартира надпреварата в Мондиал 2010 ще се игре и първият мач между отборите на Южна Африка и Мексико.

Супер шоуто за откриването ще събере на едно място музикални суперзвезди, известни африкански артисти и футболни легенди от миналото и настоящето.

30-хилядната публика на стадиона и милионите зрители пред малкия екран ще бъдат взривени от изпълнители като Шакира, Блек Айд Пийс, Алиша Кийс и K'Наан.

За организатор на невиждания спектакъл FIFA избра носителя на наградата „Еми” – Кевин Уол и неговата компания „ Control Room”.

Концертът, както и специално изготвен за целта албум от Sony Music Entertainment, Virgin Records и FIFA ще бъдат изцяло с благотворителна цел.

Всички нетни приходи ще бъдат в полза на официалната кампания на 2010 FIFA World Cup™ „20 Centres for 2010",  която има за цел да изгради 20 центъра  за обучение, здравна грижа и футбол за непривилегированите общности в Африка.

Футболните и музикалните  фенове могат да се забавляват  и у нас с Графа, ЛиЛана, Галя, Сантра & Кристо, Картела, Touch Down,  Deep Zone, Ghetto Productions и Sleepwalkinz Crew пред НДК.


ИЗТЕГЛЕТЕ ОТ ТУК ПРОГРАМАТА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ 2010



flash