Hypnotic Rage с нов сингъл и видео

В мрежата се завъртя новият видеоклип на Кико и J от Hypnotic Rage – Rely On Love.

Eлектронното парче е пилотен сингъл от предстоящия албум на Hypnotic Rage. Музиката и аранжимента са на групата, а текстът е на Кико. Песента е записана в студиото на Hypnotic Rage, мастерирана и миксирана в Холандия.

За всички фенове, Hypnotic Rage ще пуснат Rely on Love за две седмици, от 7 до 20 юни, за безплатно даунлоудване в www.myspace.com/hypnoticrage.

Видеото към песента бе заснето от екипа на Stain Pictures. Режисьор е Гепи, а оператор - Любомир Брестнички. Във видеоклипа участват професионалната танцьорка Елица Павликенова, танцьорът и хореограф Милен Данков, каскадьорът Благовест Гочев и моделът на "Визаж" Паулина Цонева.

Името на Hypnotic Rage доби популярност през 2003 година с първия им хит Feel the Vibes. През 2004 направиха кавър на "Обичам те до тук" на ФСБ за Светла Иванова.

С видеото Feeling Blue, което проби и в Гърция, бяха номинирани за MAD Video Music Awards 2007 в категория за "Най-добър български видеоклип". Последният им клип Secret Sins се завъртя за няколко седмици в класацията на MTV - World Chart Express.

avtora.com



flash