Черил Коул подаде молба за развод

Британската поп певица Черил Коул е подала молба за развод със съпруга си, футболиста Ашли Коул, съобщи в. "Сън".

Черил Коул е заявила, че не иска нито пени от съпруга си. Певицата желае само да започне нов живот, а съпругът й да се концентрира върху Световното първенство по футбол.

Черил Коул се раздели с Ашли Коул през февруари. Бракът на поп певицата и футболиста от "Челси" започна да се разпада, след като в медиите се появяват съобщения за чести изневери на Ашли Коул. През март футболистът от националния отбор на Англия помоли Черил Коул да отложат окончателната си раздяла, докато мине Световното първенство по футбол 2010. Ашли искал двамата да не правят планове за раздяла до юли, когато се завърне от първенството в Южна Африка. Но Черил категорично отказа.

Черил Коул започва връзка с футболиста Ашли Коул през 2004 г. На 15 юли 2006 г. двамата минават под венчило в Барнет, Северозападен Лондон. През януари 2008-а година семейството почти се разпада след слухове, че спортистът е имал интимни отношения с три други жени. Тогава Черил му прощава.

Черил Коул бе смятана за най-красивата футболна съпруга от 4 години насам. Тази година тя бе номинирана за наградата БРИТ за песента "Fight for This Love".

actualno.com



flash