Ъпсурт с яко ново парче в защита на „парти-животните”

След голямото затишие трите лоши момчета на българската музика ще атакуват с ново парче. „Стига Мрън-Мрън“ се казва дългоочакваната песен. Във вторник вечерта „Ъпсурт“ направиха официална промоция на видеото.

Последните години Ъпсурт не залагат на количеството, а на качеството в продукцията си. Те създават по 1 проект на година, но той държи с месеци  челни позиции в класациите. Това, което момчетата последно предложиха на публиката беше песента им с Дичо „Допинг тест“. Горещо участие в песента и клипа има и певицата Лора Караджова.

Освен с нов хит, това лято Ъпсурт ще енергизират феновете си и със собствена eнергийна безалкохолна напитка и атрактивна Join Promotion с водка Mary Jane. „Избрахме за партньор в реализацията на проекта ни водка с провокативното име, защото споделяме свободения дух и имаме сходни ценности. Във видеото има кадри, посветени на всички, които знаят как да се забавляват с умерени количества твърд алкохол по време на криза и които ние наричаме парти-животни”, коментира в заключение  Ицо Хазарта.

Вижте в Галерии и снимки от мейкинга на видеото.



flash