Търси в сайта...

Новият сингъл на Galia с официално видео

След успеха на първото самостоятелно парче на Galia „3 Минути до Шоу”, в музикалния ефир до дни ще се завърти новият й сингъл „Другата Част” /A Different Part Of Me”, който дава заявки за абсолютен хит.

Премиерата беше вчера във vbox7. Чувствената R&B балада е по музика и текст на Galia, а музикалното продуциране на песента е поверено отново в ръцете на талантливия Светлин Къслев, с когото двамата вече оформят категоричен екип. Песента е  мастерирана в Атланта, сърцето на световната  R&B и Pop култура.

Видеоклипът към сингъла бе заснет от изключителния творческия тандем между култовия  арт консепт и криейтив директор Георги Манов и даровития оператор Георги Марков.

Специално участие в снимките на видеото има холивудският актьор Станислав Яневски, познат от ролята си на Виктор Крум в поредицата Harry Potter, както и с участието си във филма на Тарантирно – Hostel 2. Той демонстрира бойни умения и безупречна актьорска игра в ъндърграунд боевете, част от динамичния и изпълнен с обрати сюжет. Партньор на проекта са и революционерите в сферата на туризма и организацията на пътувания в цял свят от CenTransit.bg, които имат приоритетно отношение към българската поп култура. В мащабната продукция подкрепена от NU Boyana Film Studios, NEW IMAGE Bulgaria, ProCinema, е работил снимачен кино екип от 50 души, включително актьори, хореографи на бойни сцени, стилисти, гримьори, фризьори, а снимките продължили над 90 часа. Авангардният стайлинг е дело на  Мина Кайе и Джина Шеовска. В основата на историята на видеото е любовта между двама души, но гарнирана с много екшън, хай-тек и фешън кутюр.   

Виж снимки в Галерии и самото видео долу...


 flash