Търси в сайта...

Usher дебютира под No.1 в най-безкомпромисната класация в САЩ!

Носителят на 5 награди Grammy, Usher, е обратно на върха с най-новия си албум Raymond v Raymond, който можеш да намериш и на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment.

Тази седмица шестият студиен албум на звездата е номер 1 албум в Щатите. Raymond v Raymond е No. 1 в Billboard’s Top 200 Albums chart, Top R&B/Hip-Hop Albums chart и оглавява и Top Digital Albums chart.

Така това е третият албум на певеца от Атланта, който дебютира на номер 1 в Top 200 Albums chart и четвъртият му No. 1 в R&B Albums chart. Не само, но феновете полудяха по хита “OMG” с участието на will.i.am.

Raymond v Raymond доминира и в международните класации, като дебютира директно в Top 10 на държави като Канада, Холандия, Австралия, Германия, Испания и Италия. Албумът ще излезе и в Обединеното кралство малко по-късно този месец, но “OMG” вече е No. 2 в iTunes chart-а на Великобритания и No. 8 в националната класация за сингли само 2 седмици след издаването си.

В допълнение, критиката също прегърна Raymond v Raymond: The Boston Herald описва материала като “разнообразен, приятен и обилен”;” The Los Angeles Times каза, че Usher е “обратно в играта” и му даде 3 от 4 звезди в ревюто си; а The Washington Post просто декларира, че “…всички обичат Raymond..”.

Между другото, това е и израз, който е пряко свързан в албума.

За справка - виж ето тук какво казва Niki Minaj в най-новото видео на Usher - Lil Freak



flash