Най-влиятелната знаменитост на Острова

Австралийската поп изпълнителка Кайли Миноуг бе обявена за най-влиятелната знаменитост във Великобритания в рамките на проучване на изследователската компания "Милуърд Браун" за това кои са най-известните хора и най-популярните марки в страната.

"Кайли се възприема от широката общественост като осиновена британка. Хората я познават, обичат и слуховете и приказките за нея са положителни", заявиха от компанията.

В проучването са участвали 2000 потребители, които са дали предпочитанията си за за близо 100 известни личности и 100 фабрични марки. На второ и трето място са съответно певицата Черил Коул и футболистът Дейвид Бекъм. В десятката са също популярните актьори Джордж Клуни, Шон Конъри и Хелън Мирън.

Между знаменитостите, посочени като лош пример за подражание, са попизпълнителката Ейми Уайнхаус, моделът Кати Прайс, професионалният състезател по голф Тайгър Уудс и капризната богаташка Парис Хилтън. Последната явно дълбоко е потресла с домашното си порно британците, които се славят като едни от най-консервативните.


Коментари


flash