Търси в сайта...

Хесус Лус би шута на Мадона!

Че Хесус Лус (Jesus Luz) и Мадона (Madonna) са се разделили, вече не е новина (почти) за никого.

Но не вездесъщата поп звезда е разкарала младия бразилския красавец. Случило се е точно обратното, настоява цялата световна булевардна преса. Въпреки че официално изявление от техните лагери не е направено досега.

Първоначалната версия гласи, че Мадона го е уличила в изневяра с 18-годишна бразилска моделка, живееща в Мюнхен, и дори наела частен детектив, за да го докаже. След което "стегнала куфарите му".

"Хесус често излизаше извън града, губеше се по цели дни, а мобилният му телефон бе изключен. На Мадона не й беше необходимо много време, за да разбере какво точно се случва", заявява близък до певицата.

Според други обаче на него му било писнало от обсебващото поведение на Мадона, от сприхавия й нрав и вечни капризи. И въпреки че миналата година именно тя му бе представила ултиматум - или приятелчета, или нищо, търпението на младежа очевидно се изчерпало и той взел решението за раздяла към днешна дата. А пък и крехкото маце...  

Вестта, че Мадона и и Лус не са заедно вече пристига скоро след като певицата обяви, че иска дете от манекена, с цели 28-години по-млад от нея. Малко преди това таблоидите огласиха, че тя се канела да се омъжи за него, тъй като щял да е чудесен в ролята си на баща на четирите й деца. Пък той желаел и свое. Самата Мадж била оптимистка, че е възможно, въпреки че е на 51: фитнесът, благодарение на който поддържа форма, й позволявал. Което не й попречи да противоречи сама на себе си, като изцепи, че по-добре да я блъсне влак, отколкото да мине под венчило отново.

Пропастта в годините между двамата и липсата на общи интереси станали причина за раздялата, по общо мнение.

Но е факт, че Мадона отново е свободна (каквато тя винаги е била, впрочем, независимо от това дали е омъжена за някого, или не).

Обществена тайна е какъв актив натрупа на неин гръб доскорошният й любовник. Жребецът се изстреля в звездна орбита, като се превърна в един от най-търсените лица на модния подум в международен мащаб, а образът му украси кориците на де що имаше модно списание. Сто на ръка многобройните рекламни договори, които подписа в последната година и половина, откак бяха интимни с Мадона.

Двамата се загаджиха през декември 2008 (само няколко седмици след развода на певицата с режисьора Гай Ричи (Guy Ritchie), но усърдно криеха връзката си.

Поп иконата се запозна с изкусителния мачо по време на фотосесия за списание "W".

Според биографа на Мадона - Ранди Тараборели, връзката на звездата с 22-годишния тогава модел е толкова сериозна, че тя планира да се обвърже официално с него по време на Кабала-церемония буквално в рамките на следващите няколко месеца.

Но не би!

Денят на независимостта настъпи сега.

Той обаче е и за двамата.



flash