Интервю с Андрии Бурка - победителят от "Стани DJ звезда с David Guetta"

Здравей, Андрии, представи ни се накратко:
Здравейте! Казвам се Андрии Бурка и обичам музиката! Роден съм в Одеса (СССР). От 15 години съм в България и много обичам тази част на планетата. През тези 15 години често съм си пътувал до Одеса (Украйна), където през 2006 година за пръв път започнах работа като DJ.

От колко години се занимаваш с миксиране?
Ами, малко сложен отговор ми се върти в главата. Ще се опитам да го кажа в по-лесен вариант. Занимавам се най-вече с продуциране, миксирането не е силната ми страна, но и това ми се отдава.

Как разбра за конкурса на Радио Fresh!?
За конкурса разбрах от приятели. Имам много такива, които отдавна чакат да се прочуя (смее се). Лично аз дълго време чаках подобен конкурс, защото обичам предизвикателствата.

От колко време слушаш Радио Fresh!?
За съжаление не мога редовно да слушам... Но често ми се случва, като релаксирам в нас, да пускам Радио Fresh! Вие сте машина за хитове!  

Какво е чувството да знаеш, че си направил ремикс, който е избран лично от David Guetta?
Невероятно! Радвам се, че се случи точно на мен. Предполагам, че малко хора могат да се похвалят с такова постижение.

Какво планираш да правиш с музикалната си кариера?
Ами, ще се опитам да наложа музикалния стил "Breaks" понеже не е достатъчно популярен в България, там ми е силата. Очаквам, че ще имам доста  участия след този конкурс.

Имаш много фенове, които се радват на победата ти и те поздравяват за ремикса. А фенки появиха ли се?
И преди си имах, сега станаха още повече! Радвам се, че хората харесват стила ми, може би и самия мен иииииии... може би тук е мястото да спомена, че си имам приятелка, на която много държа. Ще запазя името й в тайна.

И накрая... кажи ни нещо, за което забравихме да попитаме?
Ще използвам момента да благодаря на всички роднини и приятели, които ме подкрепят през цялото време и на тези 5200 души, които ме изстреляха в  челната тройка. Без тях това нямаше да се случи! Радвам се, че и Давид Гета също е харесал моя стил!



flash