Търси в сайта...

Alex Gaudino в интервю за Radio Fresh!

Radio Fresh!: Алекс ли е на телефона?
Alex Gaudino: Да!

Radio Fresh!: Здрасти Алекс, обаждаме ти се от Радио Fresh! - България!
Alex Gaudino: Чао!

Radio Fresh!: Знаеш ли, че "чао” на български го използваме само за довиждане?
Alex Gaudino: Ааа, само за довиждане... ок!

Radio Fresh!: Както и да е, “Hello”, в такъв случаи!
Alex Gaudino: “Hello!”

Radio Fresh!: Имаш много фенове тук и сингъла ти “Watch Out” беше най-излъчвания тази седмица в ефира на хит радио номер 1 в България! Позравления!
Alex Gaudino: О, благодаря! Много се радвам за това постижение.

Radio Fresh!: Очакваше ли такъв успех?
Alex Gaudino: Ами да...

Radio Fresh!: Ами дааа...
Alex Gaudino: Ами, когато направиш една песен винаги се надяваш, че ще е добра, нали разбираш... А тази идва след “Desitnation Calabria”, която стана голям хит, така че, да, ще ви излъжа ако кажа, че не съм го очаквал и...

Radio Fresh!: Ясно, винаги се надяваш на най-доброто! А какво е усещането да знаеш, че DJ като “Tiesto” и “Pete Tong” пускат твоите песни в техните сетове?
Alex Gaudino: Това ме прави безкрайно щастлив, защото това е едно удовлетворение, един резултат на работата ти като DJ и като продуцент, когато такива голими изпълнители обръщат внимание на твоите песни. Това и много важно за мен.

Radio Fresh!: А ти всъщност чувал ли си нещо за България?
Alex Gaudino: Амииии.... Не точно...... Но се надявам се надявам да дойда при вас скоро, защото аз пътувам много по света и ще се радвам скоро да посетя и вас!

Radio Fresh!: Има много красиви жени тук... И ние ще се радваме да те видим, така че - заповядай!
Alex Gaudino: О, много благодаря! Ще се възползвам от поканата!!!

Radio Fresh!: Добре, да си продължим с интервюто все пак... Как реши да дадеш втори шанс на песента си “Destination Unknown” от 2002 и да я преиздадеш 5 години по-късно като “Destination Calabria”?
Alex Gaudino: Защото тогава не се получи точно това, което очаквах с “Destination Unknown”. Искаше ми се да пробвам да я смеся с някоя друга песен и така най-накрая попаднах на този семпъл от "Calabria”, който пасна изключително добре на моята песен и... Получи се и мисля, че резултатът е много добър!

Radio Fresh!: Така е наистина. А клипа е доста интересен за гледане, с тези секси мацки вътре... Само теб те нямаше!
Alex Gaudino: Това е, защото беше много опасно за мен да учасвам в снимките! Имаше прекалено много момичета и... сещаш се!

Radio Fresh!: Ти правиш и много ремикси на различни песни, има ли някоя, която да е световен хит в момента и която искаш да римиксираш?
Alex Gaudino: Уау! Преди всичко песни на “Madonna”, “Michael Jackson” – обичайните заподозрени! Ето това е нещо, което всеки би искал да направи!

Radio Fresh!: Колко често обикаляш клубове и кои са любимите ти места, където пускаш музиката си?
Alex Gaudino: Аз съм DJ от 15 години, а това си е доста време и не мога да кажа кое е най-доброто място, защото има фантастични клубове във Франция, в САЩ, в Русия, навсякъде... Зависи единствено от това, какви емоции можеш да предадеш на хората, така че няма хубаво или лошо място, важна е атмосферата – онова, което витае във въздуха.

Radio Fresh!: Каза, че си DJ от 15 години…
Alex Gaudino: По това време, освен че бях DJ, работех и в звукозаписна компания и продуцирах и други изпълнители. Моето име стои зад един проект, наречен “Black Legend” - през 2000 година направихме кавър на “You See The Trouble With Me”, песен на “Barry White”. След това продуцирах и друг проект, наречен “The Tamperer“, които продаде над 2 000 000 копия по света, така че… Правил съм някои такива неща, за които хората не зная.

Radio Fresh!: Първият ти хит се казва “Little Love”. Колко важна е любовта в живота ти?
Alex Gaudino: Хмм... Любовта в живота ми...

Radio Fresh!: Да...
Alex Gaudino: Ами, много е важна, тя ме кара да се чувствам доволен от живота си – в 360 градуса! Защото за мен живота не е само работа, а и дори ако приемем, че музиката е любов, то истинската любов е не по-малко важна за мен!

Radio Fresh!: А каква музика слушаш, когато не си на работа, а си почиваш вкъщи, например?
Alex Gaudino: Ами, всякаква! Наистина харесвам много разнообразна музика, не мога да кажа, че слушам само денс, например. Понякога си пускам известни рок парчета, друг път нещо класическо, просто слушам музиката, без значение какъв е стила.

Radio Fresh!: Кажи ми, моля те, как звъни мобилния ти телефон!
Alex Gaudino: С моята си песен! С “Watch Out”!

Radio Fresh!: Aха, ти си сменяш мелодията според хита, който си направил.
Alex Gaudino: Ами да!

Radio Fresh!: Хайде сега, моля те да кажеш нещо на феновете си в България, което никой не знае за теб!
Alex Gaudino: Ooo, това ще ми е много трудно! Нещо, което никой не знае... Много се затруднявам… Ами не знам – много харесвам футбола, често ходя по мачове или ги гледам по телевизията. Страшен фен съм на “AC MILAN”, предполагам, че в България всички са го чували, аз също зная някои български играчи. И... Ааа не, не, не, нищо друго не мога да кажа, не се сещам нищо, което никой да не знае!

Radio Fresh!: Аха, футболен тип... Ясен си ми!
Alex Gaudino: Да...

Radio Fresh!: Супер, благодаря ти много за това интервю, желаем ти много успехи, чакаме те да дойдеш!
Alex Gaudino: И аз благодаря много!

Radio Fresh!: Чао!
Alex Gaudino: Чао!


Със съдействието на КА Music +!



flash