Бременната Хейли Бийбър с откровено интервю и фотосесия за списание "W"

Бременната Хейли Бийбър е на корицата на летния брой на сп. "W". В интервю за списанието тя споделя за бременността и живота ѝ с Джъстин Бийбър, позирайки в различни дрехи, като акцентът, разбира се, е бременното ѝ коремче.

Хейли Бийбър разкри, че очаква дете в Instagram на 9 май - информация, потвърдена и от неин представител, който добавя, че "тя е бременна малко повече от шест месеца". 

Като обръща внимание на забавянето на съобщението за бременността, тя коментира пред W Magazine: "Наистина нямах корем до шестия месец, когато и го обявих. Можех да нося големи якета и други неща, без да ми личи. Вероятно можех да крия до последно, но съществуваше някакъв стрес, че не мога да се насладя на бременността си, като я показвам. Разбирах, че крия тази голяма тайна и не се чувствах добре. Исках свободата да излизам и да живея живота си", добави основателката на Rhode.

Хейли Бийбър признава, че въпреки че е открита за бременността си и я споделя с феновете, тя е наясно, че коментарите понякога ѝ идват в повече и я нараняват много.

"Хората ме карат да се чувствам толкова зле за връзката ми от първия ден. "О, те се разделят. Те се мразят. Те се развеждат." Сякаш хората не искат да повярват, че сме щастливи", казва тя. "Преди се опитвах да се държа така, сякаш боли все по-малко и по-малко. Опитвах се да мисля, че човек свиква с това в определен момент, но осъзнавам, че всъщност никога не боли по-малко."

Хейли не крие, че не е много близка със семейството си в този момент от живота си, защото се чувства независима. "Вече съм си личност и изградих собствено семейство. Но когато погледна назад към детството си и как израснах, имам много мили, красиви спомени", споделя моделът.

Въпреки че с Джъстин Бийбър са щастливи, Хейли разкрива, че бременността е предизвикала някои силни емоции във връзката им.

"В началото беше супер емоционално за мен. Като обичам този човек толкова много, как мога да въведа някой друг в това?", казва тя, имайки предвид съпруга си. "Опитвам се да се потопя в тези дни, в които сме Джъстин и аз, само ние двамата. Още свиквам с мисълта, че скоро няма да бъде така."

Откакто Хейли и Джъстин Бийбър са съпрузи, и двамата са коментирали в свои интервюта желанието си да имат деца. Тя неведнъж е споделяла, че очаква майчинството с нетърпение, но не иска да избързва.


Свързани новини

Бебе Бийбър!

26.08.2024

Скутър Браун сложи край!

27.06.2024

Честито!

13.05.2024

След дългата пауза заради болестта

08.02.2024

Джъстин и Хейли Бийбър в очакване

18.04.2023


flash