Billie Eilish пусна веган маратонки с Nike

Певицата Billie Eilish е една от многото знаменитости, които пускат собствени модни колекции дрехи и обувки. 
 
Спортният гигант Nike разкри дизайнерските маратонки Air Jordan, които са част от "веганската колекция" на изпълнителката. Певицата също се похвали със сътрудничеството с марката в профила си в Instagram. Носителката на Grammy следва стъпките на други хитови изпълнители, като Travis Scott и Drake, които също имат свои авторски "найкове". 
 
19-годишната мегазвезда споделя, че е било "сюреалистично преживяване" да си сътрудничи с марката Air Jordan по нейните собствени дизайни на оригиналните обувки, които носят името на легндата в баскетбола Michael Jordan.
 
 
"Толкова съм развълнувана, че най-накрая ще споделя с вас двата ми модела на Air Jordan!! Винаги съм ги обичала и беше невероятно и сюреалистично преживяване да ги създам, особено по устойчив начин (100% веган с над 20% рециклирани материали)", пише звездата. Тя добавя още, че двата модела маратонки ще влязат в продажба на 27 септември. 
 
Двете линии на Nike са Air Jordan 1 KO и Air Jordan 15 в ярко зелен и телесен цвят. 
 
Billie определено се вълнува от модата. Наскоро тя блесна на модния подиум на Met Gala 2021 в грандиозна рокля на Oscar de la Renta. Певицата, която дефилира с огромен кринолин и дълъг шлейф, сподели по време на модното събитие, че се е шокирала, когато е разбрала, че все още не е забранено използването на кожи и други животински продукти в модната индустрия. Ето защо сега тя е особено горда от факта, че маратонките й са създадени без никакви животински продукти.  

Свързани новини

И Били Айлиш с албум тази година

22.02.2024

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023


flash