Дизайнер направи сватбена рокля от... медицински маски

Представители на сватбената индустрия във Великобритания, пострадала сериозно заради здравната криза, отбелязаха по свой начин падането на коронавирусните ограничения, които бяха в сила в страната повече от година, пише life.dir.bg.
 
 
Лондонският дизайнер Том Силвърууд и сватбената агенция "Hitched" са създали необичаен съвместен проект - булчинска рокля от медицински маски. За дългия до земята белоснежен тоалет са използвани общо 1500 маски, почистени по специален начин.
 
 
Британският таблоид отбелязва, че младоженците в Обединеното кралство вече могат да организират сватбени празненства с неограничен брой гости, без маски и други ограничения. "Радваме се, че от днес сватбите ще се връщат в Англия без ограничения. Предвид хилядите сватби, които трябва да се проведат това лято, двойките вече могат да очакват, че дансингите ще се изпълнят отново, а снимките, пълни с усмихнати лица, ще се завърнат, след като ограниченията официално паднат", каза Сара Алард, която е сред управата на "Hitched".
 
 
"Не можем обаче да пренебрегнем проблема с отпадъците, който е в резултат на пандемията. Правилата за маските по сватби най-накрая се промениха. Искахме да създадем дреха, която не само символизира докъде сме стигнали, но също така да използваме тези неизползвани маски по възможно най-добрия начин", добави още тя.

Свързани новини

Звездата се впуска в ново амплоа

15.02.2023

Тя беше на едва 56 години

12.01.2023

Играй с Lucy Fashion

24.01.2022

Billie Eilish пусна веган маратонки

23.09.2021

Demi Moore с трите си дъщери по бански

08.07.2021


flash