Ивелина Чоева изгря и на площад "Пикадили съркъс" в Лондон (галерия)

След като през януари превзе модната библия Vogue, 21-годишният топ-модел Ивелина Чоева грейна на един от най-прочутите лондонски площади - "Пикадили съркъс". 
 
Преди три години българската красавица отива на кастинг и така се запознава с дизайнерите на нашумелия моден бранд Vini+Omi. Всеки сезон от английската марка ангажират Ивелина за своите дефилета. Vini+Omi стана популярен в света на модата с дрехите, които произвеждат от рециклирани материали. Компанията е екологично настроена и организира редица кампании за опазване на планетата.  
 
Тази година, наред със световни модни марки, Vini+Omi бе другият бранд, който бе избран да излъчи фрагмент от ревюто си на големите екрани на "Пикадили съркъс”. Жителите на Лондон и хилядите туристи ежедневно се наслаждават на красивото лице на Ивелина. Нашето момиче се появява на всеки кръгъл час на големите екрани в центъра на английската столица, редом до образите на световни знаменитости като Виктория Бекъм и Дуа Липа.
 
Ивелина се занимава с мода от 2011. Тя е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други. Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк. Тя работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда. 
 
През пролетта родният модел предстои да представи нов иновативен проект в България, по който е работила няколко години заедно със своя екип.

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash